Silk Primax

Слушате клик, го поставувате во уво и заминувате

Signia Silk primax е слушно помагало од типот Click CIC (Completely in Canal), поставено во ушниот канал и речиси невидливо, кое ви овозможува целосен комфор и брзо подесување. Благодарение на еластичните силиконски влошки кои се поставуваат на клик-принцип, моделите на Silk primax Click прецизно се прилагодуваат и нудат бинаурална OneMic насоченост и целосна безжична конекција. Исто така овоможуваат и ефикасен третман за редуцирање на тинитусот. Идеални се за лица кои прв пат ставаат слушни помагала и бараат брзо и ефикасно решение.

Прочитајте повеќе

Закажете преглед