Silk Nx.

За природно слушање со висока дискреција

Silk Nx -практично и невидливо решение, лесно-прилагодливо на вашето уво. Само еден клик и подготвени сте да го чуете најприродниот звук.

Silk Nx слушните помагала се дискретни, со многу мали димензии, речиси не се забележуваат во ушниот канал, веднаш се подготвени за носење и обезбедуваат исклучително квалитетен и природен звук. Тоа се интраканални модели на слушни апарати т.н.“CIC” (Completely In The Canal) кои целосно влегуваат во ушниот канал, многу брзо и прецизно се прилагодуваат со помош на еластични силиконски влошки на “клик” принцип и имаат можност за безжична бинаурална обработка.

Благодарение на Nx чипот Silk Nx слушните помагала ви овозможуваат одлична разбирливост на говорот и во бучна средина, многу чист и природен звук, а воедно се дискретни и практични.

За лицата со тешко оштетување на слухот на едното уво CROS Silk Nx го нуди најдискретното решение, прво во светот CROS CIC слушно помагало.

Прочитајте повеќе

Закажете преглед