Intius 3

Intuis 3 Click слушните апарати, како и моделите кои се изработуваат по мерка земена од ушната школка на корисникот, се дел од широката палета на канални слушни помагала кои ние им ги нудиме на нашите клиенти.

Без разлика дали ќе се одлучите за готов модел кој веднаш се прилагодува во ушниот канал или пак за модел направен по мерка, Intuis 3 е совршен избор. Следејќи ја напредната технологија сите модели овозможуваат прецизно слушање, со оптимална разбирливост и јасност на звукот, а може да се котролираат далечински со вашиот “паметен”телефон (smartphone) со помош на touchControl апликацијата.

Прочитајте повеќе

Закажете преглед