Insio Nx.

Insio Nx овозможува потполно природно слушно искуство со целосно поврзување.

Новите модели на канални слушни помагала на Signia- Insio Nx ITC ( In-The-Canal), се местат во ушниот канал и Insio Nx ITE (In-The-Ear) кои зафаќаат дел од ушната школка и надворешниот ушен канал, овозможуваат директно Bluetooth поврзување и се со најдобар квалитет на звукот до сега.

Внимателно направени по мерка за лица со префинет вкус, Insio Nx произведуваат висококвалитетен звук. Обезбедени со посебна формула која нуди моќна безжична комуникација вклучувајќи мал модел на CIC со единечен микрофон, Insio Nx обезбедуваат кристално чист звук и неспоредлива разбирливост на говорот дури и во бучно опкружување.

Предноста на овие слушни помагала е дирекното безжично поврзување со вашиот ТВ приемник, аудио систем, компјутер, мобилен телефон, како и сите модели на далечински управувачи, што е овозможено со Bluetooth функцијата.

Прочитајте повеќе

Закажете преглед