• Styletto

    Совршенство во слушање, технологија и дизајн

    Повеќе
  • SILK NX.

    За природно слушање со висока дискреција

    Повеќе

Styletto

Silk Nx -практично и невидливо решение, лесно-прилагодливо на вашето уво. Само еден клик и подготвени сте да го чуете најприродниот звук.

Повеќе

SIlk NX.

Silk Nx -практично и невидливо решение, лесно-прилагодливо на вашето уво. Само еден клик и подготвени сте да го чуете најприродниот звук.

Прочитајте повеќе

Акус Медикус

Ваш партнер во здравствената превентива и лекување

Зошто да не изберете нас?

Прочитајте што кажуваат нашите клиенти

Многу сум задоволна од услугата и третманот кој го добив во поликлиника Акус Медикус.

Аница Танчева

Користам слушни апарати од поликлиника Акус Медикус на двете уши и сум презадоволна. Препорачувам на секој кој има проблеми со слухот да ги користи.

Родна Ѓоргова

Употребувам слушно помагало од Акус Медикус со години и сум презадоволен.

Ѓорѓија Глутоски, Прилеп

Само пофални зборови за Акус Медикус.

Г-ѓа Елисавета