young gay porn
gay videos
gay videos
Monday, July 28, 2014
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Слушни помагала

There are no translations available.

Лицата со оштетен слух треба да знаат дека Сименсовите апарати секогаш се добар избор. Фирмата Сименс има долгогодишно искуство во аудиолошката технологија. Во светот се познати како лидери во технолошките иновации, има воспоставено блиска соработка со водечките универзитети, слушни центри и клиники со цел да се развијат оптималните решенија за лицата со оштетен слух.

110.slika.jpg22.slusencentar.jpgexplorer_pic3.jpg

Избор на слушен апарат спрема типот на оштетувањето и губиток на слух:
1.Задушни слушни апарати- апаратот се наоѓа зад увото
2.Интерканални слушни апарати- апаратот се наоѓа во ушниот канал  CIC (комплетно во ушниот канал).

МОДЕЛИ НА СЛУШНИ ПОМАГАЛА:




life_pic01.jpg   life_pic02.jpg   life_pic2.jpg




motion_pic02.jpg
  motion_pic3.jpg   motion_pic1.jpg
motion_bte.jpg   motion_pic01.jpg   motion_pic2.jpg




pure_pic1.jpg pure_pic4.jpg
pure_.jpg
pure_pic3.jpg




nitro_1.jpg
mali_vloski_1.jpg




explorer_pic2.jpg explorer_pic1.jpg
explorer_1.jpg




vibe_p1_pic1.jpg     vibe_2.jpg   vibe_pic2.jpg




tek.jpg   tek_pic1.jpg
tip_pic5.jpg    




artis-s.jpg   mali_vloski_1.jpg




cielo_1.jpg   cielo1_active.jpg
mali_vloski2.jpg
   




intuis_btes.jpg
  intuis_bte_colors.jpg
  mali_vloski_1.jpg




Lotus_Pro_CIC_-_276px  




 arena


ИНФОРМАЦИИ

Banner

ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ

Banner

ПАРТНЕРИ

siemens_logo

logo_rexton
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter