gay porn tube
twink porn
free gay movies
Saturday, August 23, 2014
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Центар за слух и слушни апаратчиња - SIMENS

There are no translations available.

Центарот за слух и слушни апаратчиња е отворен 2001 година и е авторизиран од страна на Simens Audiologische Technik GmbH, Simens Audiologische Technik GmbH, Ерланген, Германија. Центарот за слух и слушни апаратчиња – Сименс е генерален застапник за Р.Македонија за продажба и поставување на Сименсовите слушни помагала.
Комлетна услуга се заснова се на едно место од испитување на состојбата на слухот до избор и поставување на слушниот апарат со вклучена обука за негово користење и употреба.
Доколку се утврди оштетување на слухот, пациентот се упатува на проба на слушниот апарат. На лагер имаме широк избор на апарати за сите оштетувања на слухот од дигитални до вишеканални.
Наша цел е да на лицето со оштетен слух му обезбедиме нормален секојдневен живот со правилен и квалитетен избор на слушен апарат.
Во нашиот центар ги вршиме сите аудиолошки услуги.

14.slika.jpg   8.slika.jpg


Аудиометрија- испитување на слухот кај деца и возрасни.

4.slika.jpg


Тимпанометрија - испитување на средното уво.

2.slika.jpg


Отоакустична емисија- испитување на акустичкиот нерв и внатрешното уво (рано откривање со дијагностицирање на состојбата на слухот кај новороденчиња- вродена глувост).

5.slika.jpg


Отоскопија- испитување-визуализирање на надворешниот слушен канал и тапанчето кај деца и возрасни.

3.slika.jpg


Адаптација и обука


Изработување на индивидуални ушни влошки – оливи во сопствена лабораторија.

ИНФОРМАЦИИ

Banner

ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ

Banner

ПАРТНЕРИ

siemens_logo

logo_rexton
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter