Акус Медикус
Центар за слух и слушни апарати
Signia hearing
Слушни апарати

Поликлиника

Добредојдовте во Акус Медикус

Ваш партнер во здравствената превентива и лекување

Нашиот тим

Запознајте ги нашите професионалци
Др. Софија Туџарова-Караџинова

Др. Софија Туџарова-Караџинова

Оториноларинголог
Др. Лидија Трајчева

Др. Лидија Трајчева

Оториноларинголог
Др. Александар Караџинов

Др. Александар Караџинов

Хирургија
Др Анита Петревска

Др Анита Петревска

Општа медицина
Др. сци. Никола Ѓоргов

Др. сци. Никола Ѓоргов

Интерна мед.-кардиологија
Др. Аврамоски Александар

Др. Аврамоски Александар

Оториноларинголог

+38970233411

+38970233458

akusmedikus@t-home.mk

Задоволни клиенти

Многу сум задоволна од услугата и третманот кој го добив во поликлиника Акус Медикус.
Аница Танчева

Аница Танчева

Користам слушни апарати од поликлиника Акус Медикус на двете уши и сум презадоволна. Препорачувам на секој кој има проблеми со слухот да ги користи.
Родна Ѓоргова

Родна Ѓоргова

Употребувам слушно помагало од Акус Медикус со години и сум презадоволен.
Ѓорѓија Глутоски, Прилеп

Ѓорѓија Глутоски, Прилеп

Само пофални зборови за Акус Медикус.
Г-ѓа Елисавета

Г-ѓа Елисавета